Vervangers voor kardemom | Mijn Spicer

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Op zoek naar vervangers voor kardemom? Kardemom heeft een warme, bittere, licht citroensmaak met hints van munt en rook. Deze specerij kan worden gebruikt in cakes, koffie, fruitgerechten en vleesgerechten en is een veelgebruikt ingrediënt in Garam Masala.

Je hebt misschien niet altijd kardemom in je kruidenkast. Het is een vrij dure specerij omdat het met de hand geoogst moet worden. Bij dit arbeidsintensieve handplukproces moet elke kardemompeul worden geplukt wanneer deze ongeveer ¾ rijp is, dus er is tijd en zorg nodig om deze specerij te produceren. Al deze arbeid, zorg en timing zijn duurder dan andere traditionele kruiden die met meer geautomatiseerde middelen kunnen worden geoogst.

Hier zijn enkele voorgestelde vervangers voor kardemom

Kardemom heeft een unieke smaak, dus het is het beste om een ​​paar gewone kruiden te combineren om de gewenste smaak te bereiken.

Vervanger #1
Meng gelijke delen kaneel en nootmuskaat

Vervanger #2

Meng gelijke delen kaneel en kruidnagel

Vervanger #3

Meng gelijke delen kaneel en gember

Vervanger #4

Meng ½ theelepel komijn met een theelepel koriander

Vervanger #5

Gebruik dezelfde hoeveelheid piment in plaats van kardemom

Geen van deze vervangers geeft exact dezelfde smaak, maar je kunt je gerecht compleet maken zonder de algemene smaak van kardemom op te offeren.

Vervangers werken in een mum van tijd, maar er gaat niets boven de echte, unieke smaak van kardemom. MySpicer heeft beide gemalen kardemom en hele kardemom in hoeveelheden variërend van 2 ons tot 25 pond.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare