Apparatuur die elk horecabedrijf nodig heeft om te zorgen voor goede sanitaire voorzieningen

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Horeca is een veeleisende business. Je moet een goede hygiëne in acht nemen als je maaltijden bereidt voor klanten. In dit artikel worden een aantal producten benoemd die iedere horeca onderneming zou moeten hebben om te zorgen voor hygiëne.

Een barkoeler

Om drankjes koel en veilig te houden, heb je een barkoeling nodig. Een goede barkoeling kan tot 60 flessen wijn of frisdrank bevatten, wat meer dan genoeg is voor elk bedrijf dat alcohol schenkt. Het is belangrijk dat de temperatuur constant blijft, zowel in de zomer- als in de wintermaanden. Je moet ervoor zorgen dat je barkoeler regelmatig wordt schoongemaakt, zodat er geen bacteriën in groeien. Bacteriën kunnen namelijk niet alleen je klanten, maar ook je werknemers schade berokkenen.

Een roestvrijstalen werktafel

De roestvrijstalen werktafel zoals die van horeca centrum brabant is een onmisbaar apparaat voor elke horeca onderneming. Het kan worden gebruikt om ingrediënten te snijden, hakken, snijden, en om voedsel en apparatuur op te slaan. Het voordeel van dit type werktafel is dat hij makkelijk schoon te maken is. Je kunt afwasmiddel of azijn met water gebruiken om het na elk gebruik af te vegen in plaats van vlekken op geverfde oppervlakken weg te schrobben.

Een handwasbak

Een handwasbak is een essentieel hulpmiddel voor de voedselveiligheid. Het wordt gebruikt om de handen te wassen voor en na het hanteren van voedsel, evenals het schoonmaken van borden, bestek en kookgerei. Een klant moet kunnen zien dat je te allen tijde een schone, gemakkelijk toegankelijke gootsteen voor het wassen van de handen in je keuken hebt. Als er geen wasbak aanwezig is, moet dit onmiddellijk worden aangepakt.

Een commerciële vaatwasser

Een commerciële vaatwasser is een mechanisch apparaat dat gerechten in batches wast. Het kan op zichzelf staan ​​of deel uitmaken van de gootsteenmontage. Een commerciële vaatwasser werkt door water in de machine te pompen, waar het door de kamer circuleert en via verschillende sproeiarmen over borden sproeit. Het water loopt dan weer weg via een afvoerpomp of tapkraan, waardoor schone vaat achterblijft. Vacuüm mondstukken verwijderen losse etensresten van bestek, borden en glazen voordat ze in de waskommen worden geplaatst waar ze worden gewassen met afwasmiddel en warm of koud water.

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Cateringoudijsselstreek
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare