Kruiden in Mijn Quiche | MijnSpicer.com
Ik hou gewoon van het maken en eten van quiche. Dit gerecht is geweldig voor ontbijt, lunch en diner en warmt zo goed op. Quiche-avond bij ons thuis is een familiefavoriet en iedereen kijkt er naar uit. In de loop der jaren heb ik een paar verschillende quicherecepten geperfectioneerd, maar mijn bacon en eqq quiche wordt het vaakst gevraagd. Ik geloof dat het geheim van het lekkerste quicherecept de kruiden in mijn quiche zijn.
Dit zijn de kruiden die het lekkerst zijn in mijn quiche
Dat is het. Eenvoudig en gemakkelijk, maar deze kruiden combineren perfect om de best smakende quiche te maken.
Spek & Ei Quiche Recept
Ingrediënten
- 4 eieren
- 1 (12-oz) blikje verdampte melk
- ¾ theelepel zout
- 1 scheutje nootmuskaat
- 1 scheutje suiker
- 1 scheutje cayennepeper
- 1 scheutje zwarte peper
- 8 oz spekblokjes
- 1 1/3 kop vers geraspte scherpe cheddarkaas
- 1 zelfgemaakte taartbodem (probeer heel dun te rollen)
Routebeschrijving
Klop eieren, melk, suiker en kruiden samen in een grote kom. Bedek de bodem van de taartbodem met stukjes spek. Bedek met geraspte kaas. Giet het eimengsel over het geheel. Bak op 350 graden gedurende 45 minuten. Laat 30 minuten afkoelen alvorens te serveren.
creditSource link