Hoe maak je zwartgeblakerde zalm

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Blacken is een kooktechniek die gebruikt kan worden bij stevige vis en kip. Bij het maken van gezwarte zalm worden de visfilets niet echt verbrand. In plaats daarvan worden de kruiden die in het proces worden gebruikt, gemengd met boter en vervolgens geroosterd in een pan, waardoor ze een diepe bronskleur krijgen.

Hoe maak je zwartgeblakerde zalm

Ingrediënten:

Routebeschrijving:

Dep de zalm met keukenpapier tot hij droog is. Smelt de boter. Bestrijk beide zijden van de zalmsteak royaal met de boter met een borstel. Bestrijk beide zijden van de steaks royaal met MySpicer Blackening Zeevruchten Kruiden. Dep de kruiden royaal in de zalm zodat deze goed aan de boter blijft plakken. Voeg in een gietijzeren braadpan de resterende boter en de olijfolie toe. Verwarm tot middelhoog, hoge temperatuur. Bak de zalm ongeveer 4-5 minuten aan elke kant. Je zwartgeblakerde zalm is klaar als hij mooi en aan beide kanten goudbruin is. Werk af met een kneepje vers citroensap.

Serveer met je favoriete rijst, salade en asperges.

Tips:

Gebruik een zeer hete gietijzeren koekenpan. Hierdoor wordt de vis goed zwart en blijft de zalm niet aan de pan plakken. Zorg ervoor dat je zalm koud is als je begint. Je boter en kruiden blijven beter aan een koude filet plakken.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Cateringoudijsselstreek
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare