MEXICAANSE PIMENT PIMENTO GEHAD DOOR SLECHT WEER

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

GOEDEMORGEN
TWEE WEKEN GELEDEN WERD MEXICO GESLAAGD DOOR EEN ORKAAN DIE DE PRODUCTIE EN DE EXPORT VAN DE PIMENTO PIMENTO BESCHADIGDE.
HIERONDER IS EEN KORT RAPPORT DAT WE ONTVANGEN VAN EEN VAN ONZE LEVERANCIERS.
BIJGEVOEGD ENKELE FOTO’S

ONZE GELOVEN IS DAT DE PRIJZEN ZULLEN STIJGEN VOOR DE TOEKOMSTIGE CONTRACTEN.
DE LAATSTE PRIJSINDICATIE DIE WE VOOR DIT EVENEMENT HADDEN WAREN IN HET BEREIK VAN U$ 3.600 – U$ 3.700 FOB

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE
BRGDS
MW
manager@peppertrade.com.br
WHATSAPP: +5511988027709

Ik wil graag opmerken dat we een verlies hebben geleden in de pimentoogst als gevolg van de komst van orkaan Grace naar het belangrijkste productiegebied van piment.

Afgelopen 21 augustus trok de orkaan Grace voor de tweede keer het Mexicaanse grondgebied binnen naar Veracruz, de eerste keer was naar Quintana Roo en Yucatan (die ook de productie van Tabasco beïnvloedde met enkele sterke regens); en deze gebieden leden grote materiële schade door de hevige regenval die de hele week aanhield en door de orkaanwinden (205 – 240 km/u) die alle gebieden troffen, waardoor de grote steden en vooral de kleine steden zonder elektriciteit kwamen te zitten. meer tan 4 dagen, en ook de communicatie (telefoon en internet) was zeer beperkt, en veroorzaakte een verlies van piment van 50 – 60%.

De overstromingen en de aanhoudende regen zorgen ervoor dat we niet verder kunnen drogen, en omdat we niet genoeg elektriciteit hebben, begint het product dat we in het magazijn hadden slecht te worden, daarom hebben we enkele dagen nodig om de situatie van de inzameling te beoordelen en drogen om weer te kunnen aanbieden.

Bedankt voor uw aandacht en begrip.creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Cateringoudijsselstreek
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare