3 voordelen van het eten van zwarte peper | Mijn Spicer

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Zwarte peper, de “King of Spices”, is een van de meest populaire kruiden ter wereld. Het is het meest verkochte kruid in Amerika en zwarte peper vertegenwoordigt ongeveer 50% van het kruidengebruik van een typisch restaurant. Een van de redenen waarom deze specerij zo populair is, is omdat de smaak van zwarte peper goed samengaat met zoveel gerechten.

Hier zijn 3 voordelen van het eten van zwarte peper

Zwarte peper verbetert de smaak

Zwarte peper bevat de bioactieve stof piperine. Deze verbinding zal bij consumptie lichte irritatie en ontsteking in de mond veroorzaken. De ontsteking zorgt ervoor dat je smaakreceptoren gevoeliger zijn, waardoor de smaak van veel voedingsmiddelen wordt verbeterd. Zoutheid, zuurgraad en warm en koud worden beïnvloed door deze ontsteking die diepte en pit aan je eten geeft.

Zwarte peper kan de spijsvertering bevorderen

Zwarte peper kan de spijsvertering bevorderen. Er zijn enkele onderzoeken geweest die suggereren dat zwarte peper, wanneer deze regelmatig samen met andere kruiden wordt gegeten, enzymen in je alvleesklier en darmen kan stimuleren die helpen bij het verteren van vet en koolhydraten.

Zwarte peper in combinatie met kurkuma kan uw gezondheid ten goede komen

Kurkuma bevat curcumine en zwarte peper bevat piperine. Van curcumine en piperine wordt aangenomen dat ze ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen bevatten. De curcumine in kurkuma wordt echter niet gemakkelijk in de bloedbaan opgenomen, maar het toevoegen van zwarte peper kan helpen.

Er is onderzoek dat erop kan wijzen door de piperine in zwarte peper te combineren met de curcumine in kurkuma, de opname sterk wordt verbeterd. Dit suggereert dat zwarte peper de opname van curcumine verbetert, waardoor het gemakkelijker beschikbaar is voor gebruik door je lichaam.

MySpicer heeft 6 soorten zwarte peper

Bekijk alle zwarte peper opties


3 voordelen van het eten van zwarte peper

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Cateringoudijsselstreek
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare